Apputvecklare

Vi är apputvecklare!

Vi är apputvecklare med säte i Sisjön i Göteborg och utvecklar appar på uppdrag av våra kunder. Vi ser nyttan och möjligheterna med mobiliteten och fördelarna som appar i mobiler och surfplattor ger företag vad gäller effektivitet och affärsutveckling. Vi har tidigare erfarenheter från så väl logistik, affärsutveckling, marknadsföring och försäljning och jobbar alltid med användarna och nyttan som ledstjärnor vid framtagande av appar.

Apputveckling är något som ständigt förnyas och nya möjligheter dyker upp allteftersom ny teknik tas fram.

Vi sitter i Göteborg och har i form av apputvecklare kunder i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Lerum och Kungälv!

Vad har vi gjort?

Vi har god erfarenhet av apputveckling och har utvecklat appar åt flera olika kunder och olika branscher med fokus på den fysiska handeln. Vi har tagit fram appar åt både enskilda företag, kedjor och större lösningar där vi samlar flera olika butiker, caféer, restauranger och salonger i en samlad app. Vi har paketerade erbjudanden som vi kallar för Butiksappen, Kedjeappen, Cityappen samt Leverantörsappen. Alla våra appar är även kopplade mot webben och sökmotorer vilket gör att alla annonser i apparna blir sökordsoptimerade!

Vi har även utvecklat Annonsson.se som hjälper fysiska butiker att få fler kunder genom att annonsera på Annonsson.se. Alla annonser på Annonsson.se blir sökordsoptimerade! 

Kolla gärna in hemsidan på www.annonsson.se eller läs mer här.

Har ni appidéer ni vill diskutera med apputvecklare? Kontakta oss så går vi tillsammans igenom era möjligheter!

 apputvecklare singleton